Zoeken
Translate this page
← Edge 500Edge 605 →

Garmin Edge 510

Geïntroduceerd in 2013

Edge 510

De Edge 510 is de opvolger van de 500. In tegenstelling tot zijn voorganger heeft de 510 een kleuren- en aanraakscherm, kan draadloos communiceren met je smartphone en zo automatisch je activiteiten uploaden naar Garmin Connect. Andere "connected" functionaliteit is Live Tracking en het tonen van de weersvoorspellingen. Er is nu ook de mogelijkheid om meerdere activiteitenprofielen aan te maken.
Net als bij zijn voorganger kun je hartslagbanden, snelheid-, cadanssensors en vermogensmeters koppelen. Het aanraakscherm is resistief, en kan dus ook met handschoenen aan bediend worden. Het toestel is wel een stuk groter dan zijn voorganger.

Dit exemplaar kwam met een bijpassende steun. Deze is vrij kort, moderne toestellen zijn te groot en passen hier niet op. Het toestel verkeert in een goede staat.

Handleiding Edge 510

Specificaties

Edge 510

Master reset procedure

De Edge 510 heeft verschillende reset- en herstelprocedures.

Als het toestel niet meer reageert, kun je hem met onderstaande procedure resetten. Er worden geen gegevens en instellingen gewist.

Herstellen van de fabrieksinstellingen gaat met onderstaande procedure; de activiteitgeschiedenis wordt hiermee niet gewist.

Het wissen van de activiteitsgeschiedenis en alle gegevens gaat via het ritten-/koersenmenu.

Laatste wijziging: 01-01-2024
← Edge 500Edge 605 →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact