Zoeken
Translate this page
← Drive 51Edge 500 →

Garmin Edge 305

Geïntroduceerd in 2005

Edge 305

De Edge 305 is samen met de eenvoudigere 205 het eerste toestel speciaal gericht op sportieve fietsers. Ze hebben een monochroom scherm en bij de 305 kan er een hartslag- en snelheids-/candanssensor aan gekoppeld worden. De 305 heeft ook een barometrische hoogtemeter. Het toestel en het scherm zijn klein in vergelijking met de opvolgers (605/705) en de lettertjes zijn erg dun. De Edge 500 is vergelijkbaar qua functionaliteit en schermgrootte, maar is wel beter afleesbaar.
Ze hebben geen touch screen en de kaartweergave blijft beperkt tot de geselecteerde koers (met eventuele koerspunten) en je eigen tracklog. Ze ondersteunen koersen en workouts, bevatten een virtual partner waartegen je kunt racen en kan allerlei gegevens tonen op het instelbare dashboard.
In tegenstelling tot de latere versies worden deze toestellen niet zichtbaar in de Verkenner/Finder, voor gegevensuitwisseling kun je het beste Garmin Training Center gebruiken.

Dit toestel werd doorgaans verkocht als bundel, maar er zat geen oplader, hartslagband of cadans-/snelheidssensor bij. Op dit exemplaar zitten wat krasjes op het scherm en de behuizing. Daarnaast doet het geluid het niet meer.

Handleiding Edge 305

Specificaties

Edge 305

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Drive 51Edge 500 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact