Zoeken
Translate this page
← Dakota 20Edge 305 →

Garmin Drive 51

Geïntroduceerd in 2017

Drive 51

De Drive 51 is het nieuwste automodel in de collectie, en daarmee de vervanger van de nüvi 2595. De Drive 51 mist een aantal kenmerken van de nüvi: er is geen spraakgestuurde bediening, geen handsfree bellen en geen verkeersinformatie via een ontvanger in de kabel. Bij de nüvi werd dat niet gebruikt of werkte het niet, dus dat is geen beperking. De Drive 51 heeft wel verkeersinformatie via een koppeling met de smartphone, krijgt gratis flitspaal-updates en kan gekoppeld worden aan een Garmin horloge voor het voor- of natransport (lopen naar bestemming of terug naar auto) en voor waarschuwingen. Nog niet geprobeerd, klinkt interessant. Qua functionaliteit is de Drive een verbetering.
Net als zijn voorganger is er sprake van gratis kaartupdates, Lane Assist en Junction View. Het scherm geeft de maximum toegestane snelheid aan.

Dit toestel is gedoneerd door Ben, het toestel ziet er nog netjes uit en kwam compleet in het doosje met handleiding en bijbehorende accessoires.

Handleiding Drive 51

Specificaties

Drive 51

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Dakota 20Edge 305 →
Laatste wijziging: 01-01-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact