Zoeken

Toestel-tools

Onderwerpen in deze categorie:

Achtergrondafbeelding Montana
Maak eenvoudig je eigen achtergrondafbeelding voor je Garmin Montana

Achtergrondafbeelding Oregon
Maak eenvoudig je eigen achtergrondafbeelding voor je Garmin Oregon

Achtergrondafbeelding Oregon 600/650
Maak eenvoudig je eigen achtergrondafbeelding voor je Garmin Oregon 600/650

Gesegmenteerde tracks
Een track bestaat uit één of meerdere tracksegmenten. Daar kun je iets leuks mee doen!

Glitch-verwijderaar
Verwijderen van glitches uit routes

MapSource conversie voor zūmo 3xx, 59x, xt
Is dit het einde voor MapSource, en moeten we nu toch echt allemaal over naar BaseCamp? Welnee, problemen zijn er om opgelost te worden.

Opstarttekst wijzigen
Pas de opstarttekst van je toestel aan!

Snelle fix voor de fēnix
De Garmin fēnix heeft wat moeite met het vinden van satellieten; het kan behoorlijk wat tijd vergen voordat hij een satelliet-fix heeft. Nu heeft de fēnix onlangs een firmware-update gekregen die de Extended Prediction Orbit techniek ondersteunt. Het idee achter deze techniek (die overigens ook op bijv. de Forerunner 220/620 werkt) is dat de GPS aan de hand van recente informatie over de positie van de satellieten deze sneller kan vinden. Het werkt uitstekend; in plaats van minuten kost het meestal slechts een paar seconden voordat er een fix is.

Rollover-reparatie
Reparatiehulpmiddel voor het Week Number Rollover-probleem

zūmo - Kaartweergave
Bij veel kaarten worden de kleuren van de kaartelementen bepaald door een TP-bestand. Daar waar er geen kleur is gedefinieerd in het TYP-bestand of als er helemaal geen kleuren gedefinieerd zijn (is bij de City Navigator-kaarten het geval), bepaalt het toestel zelf de kleuren. Nu is het bij de zūmo 340/350/390 (maar ook bij een aantal nüvi-modellen) zo dat je verschillende kaartthema's kunt kiezen, met elk hun eigen kleuren voor de kaartelementen.

zūmo 660 - kaart installeren
Omdat de City Navigator-kaart steeds groter wordt is deze niet meer eenvoudig op je zūmo 660 te zetten. Je kunt wel regio's kiezen, maar als je een gebied nodig hebt dat in meerdere regio's ligt wordt 't lastig. Met het volgende stappenplan en de tool op deze pagina is het vrij eenvoudig om de hele EU-kaart op je toestel te krijgen zonder dubbele kaartsegmenten.

Copyright © 2008-2021 JaVaWa | voorwaarden | contact