Zoeken
Translate this page
← StreetPilotStreetPilot III →

Garmin StreetPilot ColorMap

Geïntroduceerd in 2000

StreetPilot ColorMap

Dit is nummer twee van de StreetPilot reeks, de opvolger van de eerste StreetPilot met een monochroom scherm en de voorloper van de veel populairdere StreetPilot III. De ColorMap heeft (zoals de naam al aangeeft) een kleurenscherm. Net zo groot als die van de StreetPilot III, maar met een lagere resolutie. De ColorMap kan niet zelf routes berekenen via wegen, je maakt dus zelf een directe route waarbij je de routepunten bij voorkeur daar zet waar je wilt afslaan.
Voor die tijd voldoende, aangezien het GPS-signaal opzettelijk werd verstoord door de Amerikaanse overheid waardoor het toestel er zomaar 100 meter naast kan zitten. Nauwkeurige routeaanwijzingen zijn daardoor niet mogelijk. In 2000 is die signaalverstoring uitgeschakeld, wat hoogstwaarschijnlijk de aanleiding is geweest om één jaar later al met een opvolger te komen, de StreetPilot III. Deze kan wèl zelf routes berekenen en gesproken aanwijzingen geven.
De eerste drie StreetPilot modellen zien er van de voorkant vrijwel hetzelfde uit, de achterkanten wijken behoorlijk af. Bediening gaat alleen met knopjes, en de kaarten zet je op speciale Garmin geheugenmodules van 8 tot 128 MB. De ColorMap heeft een seriële aansluiting met een ronde, vierpolige stekker.
Dit exemplaar verkeert in een heel goede staat en heeft nauwelijks gebruikssporen. het werd vergezeld door een 16 MB geheugenmodule, een autovoeding en de (vast gemonteerde, niet voor motorgebruik geschikte) steun.

Handleiding StreetPilot ColorMap

Specificaties

StreetPilot ColorMap

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
Laatste wijziging: 01-01-2024
← StreetPilotStreetPilot III →
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact