Zoeken
Translate this page
← Astro 320Dakota 10 →

Garmin Colorado 300

Geïntroduceerd in 2008

Colorado 300

De Colorado is een toestel met een heel andere wijze van bediening dan de andere toestellen. Eerdere modellen werkten met een aantal drukknopjes en een joystick of vierwegknop, maar de Colorado heeft een groot scrollwiel aan de bovenkant zitten: het "Rock'n Roller wiel". Hiermee kun je door de opties scrollen, maar het heeft tegelijkertijd ook een joystickfunctie (klikken in vier richtingen en indrukken als bevestiging). Even wennen...
De Colorado is het eerste outdoortoestel wat als net als verwisselbare media benaderd kan worden vanaf de computer, waardoor je niet per se een programma nodig hebt om routes, tracks en/of waypoints over te zetten. Die kunnen trouwens ook draadloos overgedragen worden door een ander toestel die deze functie ondersteunt. Het scherm is groot en duidelijk afleesbaar, al had de schermverlichting nog wel een tandje hoger gemogen.
Qua interface lijkt het veel op de iets later verschenen Oregon, er zijn een paar (ietwat onlogische) verschillen. Dit is het enige outdoortoestel waarin full size SD-kaarten gaan, de andere gebruiken allemaal micro-SD.
Het toestel was blijkbaar geen groot succes, er is namelijk geen opvolger verschenen.

Dit exemplaar verkeert in goede staat, op een schaafplekje op de behuizing na. Het scrollwiel functioneert ook goed, maar is inmiddels niet helemaal waterdicht meer.

Handleiding Colorado 300
Nieuw aangeschaft: nee
Wordt actief gebruikt: nee

Specificaties

Colorado 300

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← Astro 320Dakota 10 →
Copyright © 2008-2023 JaVaWa | voorwaarden | contact