Zoeken
Translate this page

Geocache-tools

Onderwerpen in deze categorie:

Geocache GPX-generator
Voor de incidentele cacher biedt de GPX-generator op deze pagina de mogelijkheid om een LOC-bestand in te lezen en handmatig extra info toe te voegen: cache type, -grootte, moeilijkheid, terrein, lange omschrijving, hints, trackables en extra waypoints. Vervolgens kun je dit als een GPX-bestand downloaden welke je kunt inlezen met BaseCamp of op je toestel zetten.

Geocache foto's genereren
Bij een aantal toestellen kun je foto's (en andere afbeeldingen) toevoegen aan je geocaches. Nu is dat vrij omslachtig met die mapnamen, en daarom vind je hier een tooltje die dat automatisch voor je aanmaakt.

Pocket Query Cleaner
De pocket queries van Geocaching.com bevatten regelmatig te lange beschrijvingen die het toestel niet in zijn geheel kan weergeven. Ook wanneer de maximale lengte (in de meeste gevallen 8190 tekens) niet overschreden wordt is een heel lange beschrijving lastig te lezen op het toestel. Met de Pocket Query Cleaner kun je beschrijvingen makkelijk aanpassen.

Rekenen met coördinaten
Met deze tool kun je diverse berekeningen uitvoeren met coördinaten zoals die weleens gevraagd worden bij geocaches. De coördinaten kunnen op verschillende manieren ingevoerd worden.

Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact