Zoeken
Translate this page
← StreetPilot IIIStreetPilot 2610 →

BMW Motorrad Navigator

Geïntroduceerd in 2002

BMW Motorrad Navigator

De eerste motor-GPS van BMW. Net zoals de nieuwere modellen gemaakt door Garmin, en dit is een kloon van een bestaand model: de StreetPilot III. Waar ze later werden voorzien van extra knoppen in de houder is dat bij deze nog niet het geval.
Het toestel is vrijwel gelijk aan de StreetPilot III, alleen het scherm is speciaal voor BMW ontwikkeld. In tegenstelling tot het glanzende SPIII-scherm is het oppervlak mat, daarnaast is de achtergrondverlichting een stuk helderder. Het hardware ID is wel gelijk, dus intern zitten er geen verschillen tussen. Uiteraard is het opstartscherm wel aangepast, en zit er -zoals bij alle BMW-modellen- een database in met alle toenmalige BMW-dealers. De firmware is verder gelijk aan die van de StreetPilot.
Volgens het persbericht van BMW kostte het toestel destijds € 1.940 tot € 1.980, afhankelijk van welk motormodel je had (het prijsverschil kwam door de meegeleverde metalen beugeltjes en wat boutjes bij bepaalde modellen).

De vorige eigenaar is zuinig geweest op het toestel, het vertoont nauwelijks gebruikssporen. Ook heeft de eigenaar alle accessoires, boekjes, CD's en de doos netjes bewaard. Ik kon alleen niet zien welke kaartversie op de datacard stond, het toestel wilde die niet lezen. Toch lijkt de datacard niet stuk, ik kon er een andere kaart op zetten die wèl door het toestel gelezen wordt.

Handleiding BMW Motorrad Navigator

Specificaties

BMW Motorrad Navigator

Master reset procedure

Let op! Alle instellingen worden teruggezet naar fabriekswaarden en alle gebruikers- en satellietdata wordt gewist. De eerste keer na het resetten zal het opstarten een stuk langer duren.
← StreetPilot IIIStreetPilot 2610 →
Laatste wijziging: 20-02-2024
Copyright © 2008-2024 JaVaWa | voorwaarden | contact